Propper heeft al meer dan 40 jaar ervaring met het maken van praktische outdoor uitrustingen. Zij maken hoge kwaliteit producten die worden gebruikt in het leger, op het werk of tijdens outdoor activiteiten. Propper besteed vooral veel aandacht aan de duurzaamheid en kwaliteit van hun producten. De producten van Propper worden veel gebruikt door Amerikaanse politiekorpsen en onderdelen van het leger.

Propper broeken

De broeken van Propper zijn erg geliefd onder wandelaars, professionele beveiligers en wetsdienaars en beoefenaars van extreme sporten. De broeken van Propper zijn namelijk zeer duurzaam en gaan daardoor een lange tijd mee. Daarnaast zijn de broeken een goede mix tussen comfort en praktisch gemak.

Propper gebruikt uitsluitend materialen van hoge kwaliteit om zo kleding te ontwerpen die bestand is tegen de meest extreme omstandigheden. Er wordt veel aandacht besteed aan het praktisch ontwerp van alle kleding. Om er zeker van te zijn dat alle producten voldoen aan de hoge eisen van Propper, wordt alles verzonden vanuit een eigen faciliteit in Amerika. Daarnaast worden alle ontwerpen worden uitvoerig in het veld getest door professionals.

Tactical Trouser F5252

De Propper Tactical Trouser F5252 is een broek van hoge kwaliteit voor gebruik in de meest extreme omstandigheden. De speciale stof beschermt tegen vloeistoffen en vlekken en is zeer duurzaam. Met maar liefst 9 zakken is er voldoende plaats om uw uitrusting op te bergen. Het zitvlak en de knieën in de broek zijn verstevigd voor extra comfort. De Tactical Trouser F5252 wordt standaard geleverd met een riem van nylon en is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.

Prijs van de Propper Tactical Trouser F5252: €55,00