CAA Tactical is al jaren een gevestigde naam in de wapenwereld. CAA Tactical is de wereldleider in de ontwikkeling en productie van wapenaccessoires. De producten van CAA Tactical worden vooral in Amerika gebruikt door wetsdienaars, het leger en andere professionals. Het merk is echter over de hele wereld verkrijgbaar.

CAA Tactical

Alle producten van CAA Tactical worden sterk op de proef gesteld voordat ze in productie gaan. Daarnaast worden alleen de beste materialen gebruikt om zo betrouwbare, sterke en duurzame wapenaccessoires te kunnen ontwikkelen. CAA Tactical heeft een eigen team met experts die op een innovatieve manier zoeken naar verbeteringen voor veelgebruikte wapens. Er wordt nauw samengewerkt met wapenprofessionals en schietverenigingen.

CAA Tactical is vooral gespecialiseerd in het ontwikkelen van licht- en lasersystemen, handgrepen en bi-pods voor vuurwapens. Met deze accessoires kan de precisie van een wapen sterk verbeteren. CAA Tactical verkoopt echter alle denkbare accessoires op het gebied van vuurwapens.
CAA Tactical maakt accessoires voor zeer veel verschillende wapens. Denk bijvoorbeeld aan de populaire M16, de AK maar ook Glocks. Niet alleen handwapens maar ook geweren kunnen voorzien van accessoires van CAA Tactical.

Magazine coupler M16/AR15

Met de Magazine coupler M16/AR15 van CAA Tactical kun je de munitiecapaciteit van je wapen vergoten en de herlaadtijd van je wapen verkleinen. De Magazine coupler M16/AR15 voegt twee magazijnen van een M16 of AR15 samen zonder ze te krassen of vervormen. Daarnaast kunnen de twee magazijnen afzonderlijk van elkaar op hoogte worden afgesteld en zijn ze zeer licht van gewicht.
Deze coupler van 45 gram is volledig van polymeer en daarom zeer duurzaam. De Magazine coupler M16/AR15 is geschikt voor 5,56mm wapens. De coupler is makkelijk zelf te monteren.

Prijs van de CAA Tactical Magazine coupler M16/AR15: €9,95