Magnum is hét schoenenmerk voor de professional die op zoek is naar een comfortabele, stevige en duurzame schoen. Al jarenlang is Magnum gespecialiseerd in het maken van schoenen voor in de zwaarst denkbare omstandigheden.

Magnum schoenen

De schoenen van Magnum worden zeer goed beoordeeld door professionals uit de zware industrie en het leger. Veel gebruikers omschrijven de schoenen van Magnum als comfortabel als een sportschoen en stevig als een huis. Daarnaast zijn alle schoenen van Magnum waterdicht en zijn ze gemaakt van een speciale ademende stof.

Een van de redenen waarom de kenmerken van schoenen van Magnum zo goed aansluiten bij hun klanten, is dat de schoenen uitgebreid worden getest. De zogenaamde Field Testers van Magnum testen de schoenen intensief op zaken als comfort, stevigheid, pasvorm en nog veel meer. Door de schoenen uitgebreid in de praktijk te testen ontstaat een geweldig eindproduct.

M404 Magnum Stealth Force 8.0 B

De Magnum Stealth Force 8.0 is een van de meest ontwikkelde schoenen van Magnum. De nieuwste technologieën zijn gebruikt om de Magnum Stealth Force 8.0 beter te maken dan de concurrenten. Zo beschikt de Magnum Stealth Force 8.0 onder andere over de Cambrelle technologie.

De Cambrelle technologie is ontwikkeld door Magnum en zorgt ervoor dat de schoen geoptimaliseerd wordt op 9 verschillende punten. Er is met name aandacht voor het optimaliseren van comfort, duurzaamheid, vochtmanagement, betrouwbaarheid en effectiviteit.

Om het comfort van de schoen zo hoog mogelijk te krijgen is gebruik gemaakt van een 3D2 max voetbed. Dit is een voetbed dat bestaat uit verschillende lagen voor extra comfort en stabiliteit. Ook de Ethyl Vinyl Acetaat (EVA) tussenzool bestaat uit zeer licht materiaal met een grote schokabsorptie. Daarnaast heeft de schoen een volnerf rundlederen bovenwerk, laddergrip en oliebestendige anti-slip zool.

Prijs van de M404 Magnum Stealth Force 8.0 B: €99,00